fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Aprilie 2019

Roboţii care încearcă să înlocuiască omul, de data aceasta îşi unesc forţele şi mişcă un camion.

Publicat in Media
Istoricul Mădălin Hodor a anunţat vineri, pe pagina sa de socializare, că a câştigat, în primă instanţă, procesul pe care i l-a deschis Ion Cristoiu în urma dezvăluirilor sale potrivit cărora jurnalistul a fost sursa „Coroiu" a Securităţii comuniste, după cum reiese din documente ale Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Publicat in Justitie
Un nou caz strigător la cer, petrecut în Creșa nr.10 din Iași, bulversează opinia publică. De această dată, două infirmiere şi o asistentă medicală au fost înregistrate în timp ce îi umileau pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă.

Publicat in Social
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Finanţelor Publice detalii despre problemele de funcţionare ale site-ului ANAF şi despre modul în care modificările Codului Fiscal reuşesc să fie implementate în timp util în sistemele informatice.

Publicat in Politica Locala
În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor desfăşurată joi, 18 aprilie 2019, au fost aprobate situaţiile financiare auditate ale anului 2018, s-a stabilit modul de repartizare a profitului net aferent anului 2018, precum și valoarea dividendului brut pe acțiune.

Publicat in Companii
Pentru prima data în Italia o operațiune a Poliției a fost încheiată cu ajutorul unui agent sub acoperire străin. S-a întâmplat la Torino, iar agentul sub acoperire este un polițist român, scrie Digi24.

Publicat in Eveniment
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 8.800 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei. Într-unul din cazuri, polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit 3.900 de pachete de ţigări ascunse în interiorul a opt uşi din pal, în scopul comercializării lor pe piața neagră de desfacere din Italia.

Publicat in Moldova