fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 29 Aprilie 2019

Faimoasele bormașini, spaima locatarilor de la bloc, au ajuns pe masa instanței. O familie din Iași nu a mai suportat zgomotul și a cerut instanței să ia măsuri împotriva unui vecin din al cărui apartament nu mai contenesc huruiturile. Judecătorul a dat dreptate reclamanților și i-a făcut acestuia program de găurit.

Publicat in Reportaje
Pe 19 aprilie, Curtea de Apel Suceava a decis ca ieșeanul Petrică Manolachi să primească daune morale de 80.000 de lei din partea Statului Român. Sentința este definitivă. Acesta a executat 3 ani şi 4 luni din pedeapsă şi apoi a fost găsit nevinovat.

Publicat in Anchete
Polițiștii de la Inspectoratul județean Constanța au venit cu noi date oficiale despre cazul tulburător al accidentului în care a murit celebru creator de modă Răzvan Ciobanu.

Publicat in Social
Dacă vă uitaţi pe etichetele unor alimente pe care le aveţi în casă, este foarte posibil să găsiţi acest aditiv: E282. Corespunde propanoaţilor (sau propionaţilor) de calciu (calcium propanoate sau calcium propionate, formula Ca(C2H5COO)2), un conservant utilizat în principal în produsele de panificaţie şi de patiserie precum şi în preparate din carne, zer şi alte tipuri de lapte, ca inhibitor de mucegai.

Vremea se va răci în următoarele zile în majoritatatea regiunilor ţării, temperaturile maxime coborând spre 13 grade în Transilvania, urmând ca, de săptămâna viitoare, temperaturile să înceapă să crească până la maxime de 22 de grade în Muntenia, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 29 aprilie - 12 mai, publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Publicat in Vremea
O fată în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de acasă, la data de 26 aprilie a.c. în jurul orei 12.00 și este de negăsit.

Publicat in Social
Doi români au devastat o biserică ortodoxă din Cesena (Italia), în prima zi de Paște, după ce s-a încheiat slujba de Înviere, potrivit presei italiene. Un videoclip filmat de un ofițer de poliție care a intervenit să stingă conflictul a devenit viral pe internet.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unei autoutilitare încărcată cu piese auto, condusă de un cetăţean turc, 16 cetăţeni străini care încercau să iasă ilegal din România.

Publicat in Social
Două cutremure cu magnitudini de 3,5 şi 3,3 pe scara Richter s-a produs luni dimineaţa la interval de 15 minute în judeţele Neamţ şi Vrancea.

Publicat in Moldova
Incendiul izbucnit luni dimineaţa la un depozit de mase plastice în localitatea Miroslava, lângă Iaşi, a fost lichidat în urma intervenţiei pompierilor, a declaratSilvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2