fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Mai 2019

Cel puţin opt persoane au fost rănite vineri într-o explozie produsă în oraşul Lyon din estul Franţei, au indicat surse concordante citate de AFP şi Reuters.

Publicat in Eveniment
Cu câteva zile înaintea alegerilor parlamentare europene din Franţa, sondajele de opinie au arătat o creştere a sprijinului pentru candidaţii partidului de extremă dreapta al Marinei Le Pen, cât şi pentru candidaţii partidului preşedintelui Emmanuel Macron, potrivit Reuters.

Publicat in Panorama
Necaz mare pentru doi soţi de 75 şi 76 de ani din comuna ieșeană Bălțați, care au rămas fără 18.500 de euro, bani pe care îi ţineau ascunşi într-o ladă, în casă.

Publicat in Social
Un copil de 8 ani, din localitatea Codlea, judeţul Braşov, a ajuns la spital, vineri, după ce s-a agăţat de maşina mamei sale, care a vrut să îl abandoneze într-o zonă unde locuiesc persoane de etnie romă, femeia dorind, astfel, să îşi „disciplineze” fiul. Poliţia face anchetă în acest caz

Publicat in Sanatate
Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a fost admonestată de protestatari, vineri, la Sibiu, unde a fost în vizită oficială alături de ministrul Turismului.

Publicat in Educatie
Cinci persoane din comuna Corni au fost spitalizate în urma unei toxiinfecţii alimentare, după ce ar fi participat la un parastas, a anunţat, vineri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, Teodor Ferariu.

Publicat in Moldova
După viralul intitulat „Aşa a zis bunica!", Mircea Bravo lansează un nou clip care se bucură de un succes semnificativ pe reţelele de socializare.

Publicat in Media
Un bărbat de 41 de ani a fost ucis, după o altercaţie avută în stradă, la marginea oraşului Galaţi. Rudele spun că omul ar fi căzut nevinovat victimă a unui conflict dintre ginerele său şi o grupare din cartier.

Publicat in Moldova
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -  Serviciul Teritorial Iași, au efectuat joi, patru percheziții domiciliare în municipiul Pașcani. Două persoane au fost reținute și una a fost plasată sub control judiciar.

Publicat in Social
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict un bărbat, în timp ce vindea aproximativ o mie de comprimate de droguri de mare risc.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3