fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Ianuarie 2020

Polițiștii de frontieră din Darabani, județul Botoșani, au depistat un cetăţean georgian, în stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România.

Publicat in Moldova
Un incident șocant s-a petrecut, astăzi, în Pasul Prislop, la 5 kilometri de localitatea Borșa. Polițiștii din zonă au fost sesizați, prin apel la numărul de urgență 112, că o persoană a împușcat un câine.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu Măgurele au descoperit un autoturism marca BMW M 4, căutat de autorităţile din Marea Britanie, condus de un cetăţean englez.

Publicat in Social
Vineri după-amiază a fost semnalat faptul că pe cursul de apă Nicolina, în zona pod Piață CUG erau prezente irizații specifice hidrocarburilor. Specialiștii Administrației Bazinale de Apă (ABA) Prut-Bârlad și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Iași au intervenit la fața locului în vederea stopării răspândirii irizațiilor, dar şi pentru identificarea cauzelor producerii poluării cursului de apă, urmărindu-se luarea măsurilor ce se impun pentru limitarea efectelor poluării şi stoparea descărcărilor de ape impurificate.

Publicat in Administratie Locala
Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital va construi 2.500 de apartamente în cadrul Silk District, investiție de 220 de milioane de euro din zona industrială a Iașului.  

Va fi cea mai importantă investiție de acest gen a Prime Kapital, înaintea celor din București.


Publicat in Imobiliare
Un conflict violent, cu săbii, a avut loc joi seară, în Capitală, între două grupări de interlopi, una cu legături cu Gruparea Sportivilor. În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Publicat in Justitie
Membrii Comisiei Tehnice a FRF l-au nominalizat, joi, pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Publicat in Liga I
Ramil Shamsutdinov este judecat pentru uciderea a opt soldati, la o bază militară din Siberia, relatează CNN, citând agenția rusă TASS.

Publicat in Panorama
Şeful de post din comuna Cireşu, judeţul Brăila, a fost prins la volan, vineri seară, având o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicat in Justitie
Armata iraniană a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, că a doborât avionul ucrainean care decolase miercuri de la Teheran cu destinaţia Kiev, însă susţine că doborârea aeronavei nu a fost un act intenţionat, a informat televiziunea iraniană de stat, citată de BBC.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2