fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 25 Aprilie 2020

Alte 22 de decese din cauza coronavirusului în România au fost anunțate sâmbătă, astfel că bilanțul ajunge la 601. În cursul acestei zile au fost anunțate 34 de decese din cauza COVID-19, fiind cel mai mare număr raportat de la debutul epidemiei în România, în urmă cu 60 de zile.

Publicat in Sanatate
Polițiștii de frontieră din Suceava au descoperit în urma acțiunilor desfășurate in zona de frontieră peste 20.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de aproximativ 236.000 lei.

Publicat in Moldova
Nepoata unui bărbat în vârstă de 62 de ani cu coronavirus care a murit luna trecută la Spitalul Județean din Suceava susține că bijuteriile pe care acesta le avea la el nu i-au fost restituite, scrie Mediafax. Femeia spune că familia va depune plângere la Poliție.

Publicat in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, sâmbătă, alte 12 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Bilanțul epidemic urcă la 579 de cazuri mortale.

Publicat in Sanatate
Un număr de 62 de persoane care participau, sâmbătă, la o petrece în Craiova au fost amendate de poliţişti cu 131.000 lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare, informează Agerpres.

Publicat in Social
Pandemia de COVID-19 este o nouă ocazie pentru infractorii cibernetici care vor să obțină acces la conturile și corespondența noastră, prin intermediul telefoanelor mobile. Este avertismentul Serviciului Român de Informații, care anunță că a identificat o campanie de acest tip, bazată pe transmiterea unor SMS-uri care conțin sintagma „Detalii secrete COVID-19" și un link care, odată accesat, descarcă în telefon un troian imposibil de detectat de sistemul de operare al telefonului.

Publicat in Social
Spitalului General Căi Ferate Sibiu a confirmat 4 infectări cu noul coronavirus în rândul cadrelor sale, respectiv trei asistenți și o infirmieră, precum și doi pacienți.

Publicat in Sanatate