fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 29 Iunie 2020

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson, furată anul trecut odată cu mai multe bijuterii de pe o proprietate din Marea Britanie a magnatului, a fost descoperită, din întâmplare, într-o casă din județul Vaslui.

Publicat in Moldova
Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași se va muta din dealul Copoului, la Miroslava, este anunțul postat de reprezentanții administrației locale pe pagina de Facebook a Primăriei.

Publicat in Sanatate
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că, în contextul creşterii numărului de cazuri noi cu COVID-19, Grupul de suport tehnico-ştiinţific a decis amânarea măsurilor de relaxare care urmau să fie aplicate de la 1 iulie.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai – judeţul Bihor au depistat, în două autoturisme care circulau în regim de taxi, șapte cetăţeni străini din Sri Lanka, care se îndreptau către graniţa cu Ungaria.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au descoperit două autoturisme, în valoare totală de 60.000 Euro, căutate de autorităţile din Italia, respectiv Ungaria.

Publicat in Social
Momente de coșmar pentru un polițist din județul Botoșani care a fost agățat în mers de un șofer, beat și fără permis, care nu a vrut oprească. Polițistul a fost târât pe o distanță destul de mare, după care s-a desprins de portieră.

Publicat in Moldova
Echipa de ligă secundă, Concordia Chiajna a intrat în carantină, după ce doi jucători au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Fotbaliștii începuseră pregătirile pentru viitorul sezon.

Publicat in Liga a II-a
Scene șocante, luni după amiază, într-un mare centru comercial din Timișoara. Un bărbat s-a prăbușit de la etajul doi, peste o balustradă, în fața unor magazine.

Publicat in Social
Primul Muzeu al Pogromului din România şi Muzeul Teatrului Evreiesc, reunite în cadrul Casei Muzeelor, au fost inaugurate luni la Iaşi, în prezenţa a zeci de persoane, între care s-a aflat şi unul dintre puţinii supravieţuitori ai Pogromului din vara anului 1941, Iancu Ţucărman, care a rememorat ororile petrecute în acest loc în urmă cu 79 de ani.

Publicat in Administratie Locala
Vrei să îți potolești foamea în cel mai rapid, ușor și delicios mod posibil? Găsești cea mai diversă și aromată ofertă culinară în zona de foodcourt a ansamblului Palas, care s-a mutat pe terasă. Mesele sunt așezate astfel încât să se respecte distanța fizică și sunt igienizate permanent. Am creat, astfel, o atmosferă relaxată, în aer liber, ca să te poți bucura de zilele de vară alături de familie și de prieteni.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30