fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 05 Septembrie 2020

Un copil de 13 ani, din Timiș, a fost bătut cu bestialitate de părinții unei fete de şase ani pe care acesta ar fi lovit-o din greșeală cu o minge. Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Publicat in Social
Dacă mașina de spălat nu poate elimina în totalitate părul de pisică sau câine de pe haine, puteți încerca o metodă foarte simplă pentru a economisi timp.

Publicat in Panorama
Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă, 9 septembrie, alte 1.269 de infecții cu coronavirus și 38 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu, Ilie Badea Dumitrescu, zis Toto, a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Publicat in Social
Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că a sesizat Parchetul şi Curtea de Conturi în urma conflictului izbucnit între o parte dintre angajaţii Operei Naţionale Române Iaşi şi conducerea instituţiei, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunţat că a demarat o anchetă legată de accidentul echipajului Simone Tempestini/Sergiu Itu, sâmbătă, la Raliul Iaşului.

Publicat in Social

Deputatul PMP Petru Movilă pledează pentru mutarea Institutului de Boli Cardiovasculare Iași într-o locație adecvată. El spune că a făcut deja demersul necesar pe lângă autoritățile centrale.


Publicat in Politica Locala
Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, cunoscutul duhovnic din Iași, le-a scris zecilor de mii de credincioși care-l urmăresc pe Facebook dupăce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30