fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Octombrie 2021

Un bărbat de 35 de ani, din Constanța, a vrut să intre într-o sală de jocuri de noroc, dar nu i s-a permis accesul pentru că nu avea certificat digital.

Publicat in Social
Un alt deputat a anunțat vineri că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi va activa în următoarea perioadă ca deputat neafiliat, după ce fostul lider PNL, Ludovic Orban, a anunțat că părăsește grupul parlamentar. Este vorba de Claudiu-Martin Chira, care a motivat că „se anunţă un blat alături de PSD ȋn Parlament, (...), iar eu nu pot sa fiu părtaş la o asemenea trădare a electoratului care ne-a ȋnvestit cu ȋncredere şi speranţă”.

Publicat in Parlament
Poliţiştii au în instrumentare peste 300 de dosare penale legate de certificate şi adeverinţe false de vaccinare. Numai în ultima săptămână, în urma controalelor pentru limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, poliţiştii au întocmit 22 de dosare penale, dintre care 15 pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Publicat in Justitie
Doi bărbaţi din Galați au fost arestaţi preventiv, după ce, mascaţi cu cagule şi înarmaţi cu un topor şi cu bâte, au intrat în curtea locuinţei unui alt bărbat şi au aruncat cocktailuri Molotov spre casă, producând un incendiu.

Publicat in Moldova
22 de biciclete extrem de scumpe, furate după o competiţie din Franţa, au fost găsite acum în România, în judeţul Vrancea, ascunse în maşina unor contrabandişti de stupefiante. Patru suspecţi sunt reţinuţi.

Publicat in Social
O poliţistă din Oradea a fost trimisă în judecată pentru acces ilegal la un sistem informatic şi divulgarea de informaţii nepublice, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Publicat in Justitie
Poliţiştii  Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au efectuat joi 14 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc în forma cultivării, vânzării şi a introducerii în ţară. 8 persoane au fost reținute.

Publicat in Justitie
* Izolație de înaltă calitate, apă caldă prin panouri solare, iluminat prin energie verde
* Silk District oferă costuri mici la utilități folosind tehnologiile viitorului


Noul cartier ce se ridică pe Calea Chișinăului, Silk District, va implementa principiile nZEB (Nearly Zero Energy Building). Adică, clădiri al căror consum de energie este aproape egal cu zero. Dezvoltatorul a anunțat măsurile pe care le ia pentru ca ansamblul său imobiliar să fie unul cu o performanță energetică foarte ridicată.

Publicat in Imobiliare
Ipocrizia politică și goana pentru putere este din ce în ce mai vizibilă la partidele aflate în opoziție, mai ales atunci când sunt în discuție subiecte care pot aduce puncte electorale, care pot genera vizibilitate și pot aduce procente în intențiile de vot.

Publicat in Politica Locala
Poliţişti de frontieră de la Albiţa împreună cu lucrători vamali au descoperit la controlul de frontieră, ascunse în sistemul de ventilație al unui autocar, peste 6.000 de tigarete de contrabandă.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31