fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 29 Noiembrie 2021

Un accident rutier s-a produs, luni seară, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism. Trei persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa, relatează News.ro.

Publicat in Social
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, luni seară, la emisiunea Talk News de la Profit TV, atacurile reprezentanţilor PSD la adresa guvernării liberale, încă din primele zile ale noii guvernări de coaliţie, ea afirmând că le recomandă tuturor celor care merg la ministere, fie că vorbim de PNL, PSD sau UDMR, să servească un ceai de muşeţel şi să răspundă cu calm, relatează News.ro. Gorghiu a mai spus că prioritatea actualei coaliţii trebuie să fie certificatul verde şi bugetul pe 2022.

Publicat in Parlament
O misiune de salvare în condiții extreme pe mare, încheiată cu succes. Nava amiral Ștefan cel Mare, din dotarea Gărzii de Coastă, aflată în această perioadă în misiune în Italia, în cadrul Operațiunii Comune Themis 2021, coordonată de către Agenția FRONTEX, a participat alături de autoritățlle italiene la o complexă acțiune de salvarea a 244 de persoane aflate în pericol pe Marea Mediterană.

Publicat in Social
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, face o demonstrație video în care administrează un test pe bază de salivă unui elev de 10 ani, pentru a arată cât de simplu sunt aceste teste de folosit. În timpul administrării, el varsă puțin din saliva colectată în recipient.

Publicat in Educatie
Caz revoltător în Vaslui unde un pompier, aflat în timpul liber, ar fi agresat un adolescent de 15 ani. Incidentul a avut loc la începutul acestei luni și probabil nu s-ar fi aflat nimic despre el dacă un martor n-ar fi sunat la 112, îngrozit de comportamentul pompierului.

Publicat in Moldova
Abia montate, decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă încep deja să dispară. La Iași, de exemplu, unele ornamente nu au rezistat nici macar o zi, după ce au fost ansamblate.

Publicat in Social
Cinci angajaţi de la bucătăria Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoșani au fost sancţionaţi 5-10% din salariu, după ce au furat mâncarea pacienților din bucătăria unităţii sanitare.

Publicat in Moldova
Cu o tumoră de 9 cm la nivelul splinei, o pacientă de 63 de ani din Piatra Neamț, a ales Spitalul Multidisciplinar Arcadia pentru o splenectomie totală laparoscopică. Deși este un tip de intervenție care s-a impus recent în lumea medicală, extirparea splinei prin abord laparoscopic este o șansă în plus pentru evitarea complicațiilor și pentru recuperarea rapidă a pacienților. Intervenția se realizează în siguranță la Spitalul Arcadia.

Publicat in Sanatate
Un bărbat a ameninţat, luni, că pune o bombă la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad, după ce a fost refuzat la ghişeu pe motiv că nu are certificatul verde, el fiind ridicat de către poliţişti pentru audieri, după care a fost internat la psihiatrie, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul comunei Comana, Aurel Enache, este alături de PSD.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3