fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Decembrie 2021

Naţionala feminină de handbal a României a debutat cu o victorie facilă, 39-11 (20-3) cu Iranul, vineri seara, la Castello, în Grupa C a Campionatului Mondial din Spania, transmite Agerpres.

Publicat in Alte Sporturi
Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs, vineri seară, pe drumul european E 58, între localităţile Hudum şi Baisa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani, Dorina Lupu.

Publicat in Moldova
Unul dintre pasagerii repatriați din Maroc după suspendarea curselor aeriene din cauza noii tulpini Omicron a fost confirmat cu COVID-19, iar primele indicii sugerează că ar putea fi vorba despre tulpina Delta. Ceilalți pasageri au fost testați negativ, precizează autoritățile.

Publicat in Sanatate
Doi adolescenţi din judeţul Hunedoara au fost urmăriţi pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri de poliţişti, după ce au furat o maşină din Deva.

Publicat in Social
Mai mulți tineri au dansat pe manele de Ziua Națională a României, pe soclul statuii lui Alexandru Ioan Cuza din centrul Iașului.

Publicat in Social
Este anchetă de amploare la Iași unde un important om de afaceri din domeniul agricol - Silviu Strugariu, fiul fostului patron al Agrocom Strunga - este cercetat de procurori pentru tentativă de omor.

Publicat in Justitie
Europol - agenţia Uniunii Europene pentru combaterea criminalităţii - a publicat vineri lista celor mai căutaţi 62 de infractori, sub titlul 'Ascunşi la vedere', semnalează dpa, citat de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Un italian în vârstă de 50 de ani, dornic să facă rost de un certificat verde pe numele său, a încercat să se vaccineze anti-COVID într-un braț fals din silicon. Când asistenta care urma să îi administreze serul a observat proteza, bărbatul s-a rugat de ea să pretindă că nu a văzut nimic.

Publicat in Panorama
Cinci persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, în urma unui flagrant urmat de percheziţii domiciliare.

Publicat in Moldova
Fostul ministru Nicolae Bănicioiu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, a informat, vineri, DNA.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3