fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 Iunie 2021

Facebook a anunţat vineri că îl suspendă pe fostul președinte american Donald Trump pentru doi ani şi că personalităţile politice vor fi de acum sancţionate ca şi ceilalţi utilizatori atunci când încalcă regulile reţelei sociale, în special în caz de dezinformare, relatează AFP, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Mai multe fetițe din Vaslui au fost atacate pe stradă cu pietre de către o femeie, iar apoi aceasta le-a alergat ținând un cuțit în mână.

Publicat in Moldova
Șeful Inspectoratului Școlar General din București, Ionel Pușcaș, a fost demis de către ministrul Educației, după ce a catalogat drept „o joacă obișnuită" faptul că un elev s-a aruncat de la etajul școlii, pentru că era umilit de colegi. Nu putem tolera astfel de abordări superficiale, a transmis Sorin Câmpeanu.

Publicat in Educatie
Începe procesul în cazul morţii sopranei Operei Naţionale din Iaşi, Maria Macsim Nicoară. Artista a murit, după luni de zile de comă, iar medicii au încercat zadarnic să o salveze.

Publicat in Justitie
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții domiciliare, la 4 persoane bănuite de pornografie infantilă.

Publicat in Moldova
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziții domiciliare în municipiul Botoșani, la persoane bănuite de trafic de persoane și trafic de minori, în scopul exploatării sexuale.

Publicat in Moldova
Un tânăr în vârstă de 20 ani din Bolintin Vale a fost reținut de polițiști și ulterior arestat pentru 30 de zile, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce șantaja o minoră cu publicarea unor poze compromițătoare pe o rețea socială.

Publicat in Justitie
Rusoaica Yana Sizikova (26 de ani) a fost „ridicată" de autoritățile franceze imediat după încheierea meciului din primul tur al probei de dublu, pierdut alături de compatrioata sa, Ekaterina Alexandrova, în fața perechii Tomljanovic/Sanders, 1-6, 1-6.

Publicat in Alte Sporturi
În ședința de miercuri a Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, deputații PNL, UDMR și PSD au ales să voteze abținere în cazul propunerii legislative USR PLUS ce urmărește să elimine pensiile speciale ale aleșilor locali.

Publicat in Politica Locala
O serie de explozii au zguduit o fabrică de muniții din orașul sârb Cacak la primele ore ale zilei de vineri, relatează Reuters, citat de HotNews.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30