fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 Iulie 2021

Un bărbat, care conducea un autoturism cu peste 200 de km/h, pe un drum național din Olt, a fost oprit de polițiști și sancționat. Viteza neregulamentară este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

Publicat in Social
Magistrații Judecătoriei Botoșani au admis, vineri, eliberarea condiționată a fostului primar al Iașului, Gheorghe Nichita, condamnat la 5 ani de închisoare, din care a executat un singur an. Decizia poate fi atacată în termen de trei zile.

Publicat in Justitie
Amazon a fost amendată cu 746 de milioane de euro în Uniunea Europeană pentru nerespectarea datelor private, de departe cea mai mare amendă aplicată vreodată în blocul comunitar pentru încălcarea GDPR, relatează The Wall Street Journal.

Publicat in Eveniment
Un tânar a fost găsit spânzurat, vineri, lângă un mall din București. Reprezentanții ISU București Ilfov au declarat pentru Știrile Pro TV că tânărul a fost găsit într-un canal din zona Vitan.

Publicat in Social
Actualii şi viitorii proprietari de automobile Tesla vor putea selecta din meniu limba română pentru interfaţa automobilului în urma unui update „over the air”.

Publicat in Auto
Un bărbat de 45 de ani, din comuna gălățeană Ivești, a fost reținut, după ce a ucis o femeie pe care o bănuia de vrăjitorie.

Publicat in Moldova
Un cetățean român a fost ucis în urma unui atac al piraților asupra unui petrolier care naviga în largul coastelor Sultanatului Oman. În urma atacului și-a pierdut viața și un britanic.

Publicat in Eveniment
Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a înecat, vineri, după ce a intrat să se scalde în râul Siret, pe raza localităţii Bereşti, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, împreună cu medici din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, au depistat adeverințe ce purtau însemnele autorităților engleze, din care rezulta că 12 cetăţeni români au avut și s-au vindecat de Covid 19, documente care s-au dovedit a fi false.

Publicat in Sanatate
Defectul septal atrial (DSA) reprezintă aproximativ 10% dintre afecțiunile congenitale de cord ale adultului. Apare mai frecvent la femei decât la bărbaţi, iar supravieţuirea până la vârsta de 60 ani variază între 15-60% în populaţia generală. În general, intervenția de corectare se realizează în copilărie, atunci când riscurile sunt minime. Deși pot fi tolerate până la vârsta de peste 40-50 ani, defectele septale atriale necorectate, duc treptat la insuficiență cardiacă și hipertensiune pulmonară. Dr. Igor Nedelciuc, medic primar Cardiologie intervențională a realizat cu succes închiderea defectului de sept atrial la un pacient de 42 de ani.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3