fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 August 2021

Reprezentanţii Sindicatului Europol afirmă că alcoolemia de 0,161 (BAC) a premierului Florin Cîţu atunci când a fost prins conducând în Statele Unite "se traduce" în aproximativ un litru de tărie (whiskey, vodcă) sau aproximativ 5 sticle (750 ml) de vin sau foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore. Fapta "reprezintă o veritabilă infracţiune", adaugă aceştia.

Publicat in Social
Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, spune că evenimentul din urmă cu 20 de ani în care premierul Cîțu a fost prins la volan, în Statele Unite, sub influența băuturilor alcoolice, este „o problemă gravă” care trebuie lămurită de PNL și președintele Klaus Iohannis.

Publicat in Parlament
Tânărul de 17 ani care a fugit miercuri din Judecătoria Văleni în timp ce instanţa emitea mandatul de arestare preventivă pe numele său a fost găsit de poliţişti într-o pădure din comuna Poseşti, informează IJP Prahova.

Publicat in Social
Un ieșean a crezut că se poate îmbogăți din vânzarea maşinilor online, încercând să păcălească statul prin evitarea achitării taxelor. 

Publicat in Justitie
Cancelarul german Angela Merkel va primi o pensie lunară de circa 15.000 de euro după ce îşi va încheia mandatul în fruntea guvernului federal, potrivit unui calcul efectuat vineri de Asociaţia contribuabililor germani, relatează dpa.

Publicat in Panorama
Marius Bercheșan, un angajat al CFR, a postat pe Facebook mai multe fotografii din staţia Deda, descriind condiţiile în care angajaţii aflaţi la distanţă de casă sunt nevoiţi să îşi petreacă timpul de odihnă.

Publicat in Social
Percheziții în Reghin, județul Mureș, după o bătaie între două clanuri de interlopi. Patru bărbați au fost arestați preventiv, pentru tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce s-au luat la bătaie cu săbii și topoare într-un restaurant. Unul dintre bărbați a fost rănit grav la cap, iar altul la mâini.

Publicat in Social
Un bărbat care a aruncat cu scaune și sticle de șampanie din balconul unui hotelul din Mamaia și care le cerea unor femei să-și omoare copiii și-a încheiat vacanța mai repede decât a crezut. El a fost reținut pentru 24 de ore și acum trebuie să le explice anchetatorilor de ce a provocat scandal.

Publicat in Social
Petre Ilie, cunoscut ca lider al unui clan interlop din Capitală, a fost arestat preventiv, vineri, alături de alte şase persoane, în urma deciziei unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, pentru acuzaţiile de camătă şi şantaj, inclusiv la adresa unor dezvoltatori imobiliari, „taxa de protecţie" fiind colectată cu ajutorul unor practicanţi de sporturi de contact, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Momente delicioase, clipe pline de aromă și experiențe savuroase propune noua locație din Iulius Mall Iași. Kushat îi răsfață pe ieșeni cu dulciuri artizanale, sortimente fine de vin și ceaiuri speciale, cu arome inedite.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31