fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 August 2021

Procurorii Capitalei efectuează investigaţii în cazul unui bărbat găsit mort, sâmbătă, în curtea TVR, după ce a căzut de la înălţime din clădirea instituției.

Publicat in Social
Un bărbat transplantat în urmă cu un an, care nu crede în existenţa COVID-19, a ajuns la Spitalul „Dr. C.I. Parhon" din Iaşi într-o stare „gravă", cu simptome specifice ale infecţiei, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Ionuţ Nistor.

Publicat in Sanatate
Bărbatul care a agresat o poliţistă din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Pe 26 august, Teatrul Național Iași este prezent pentru a doua oară pe scena Festivalului Internațional TRANS/MISSIONS – EAST OF ART, eveniment organizat de Teatrul „Wanda Siemaszkowa” din Rzeszów, Polonia.

Publicat in Social
Poliţiştii din Botoşani au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, în faţa unui bar din municipiu, un tânăr de 21 de ani care ameninţa o tânără şi era recalcitrant fiind imobilizat. La un moment dat, acesta l-a lovit în faţă pe un poliţist, iar alte persoane au încercat să îi împiedice pe oamenii legii să intervină, acesta fiind amendate.

Publicat in Moldova
Un bătrân de 85, din Teleorman, a fost găsit fără suflare pe marginea unei bălţi. Autorii crimei i-au luat un telefon mobil şi o bicicletă.

Publicat in Social
Un șofer din Sibiu a fost filmat în timp ce transporta mai mulți copii într-o remorcă. Acest tip de transport pe drumurile publice este interzis, dar nu pare că i-a păsat conducătorului auto acest aspect.

Publicat in Social
Trei tineri cu vârste între 14 şi 19 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31