fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 30 Septembrie 2021

O femeie în vârstă de 63 de ani şi-a recăpătat vederea după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi i-au extirpat o tumoră cerebrală de 8 centimetri, localizată la baza craniului.

Publicat in Sanatate
Antepreșcolarii, preșcolarii și elevii vor merge fizic la unitățile de învățământ indiferent de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid-19 din localitate, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, potrivit unei decizii a Comitetului Național pentru Situaţii de Urgență (CNSU), adoptată joi seară. Ministerul Educației și cel al Sănătății urmează să stabilească, prin ordin comun, condițiile de suspendare a cursurilor fizice la antepreșcolari, preșcolari și elevi, în funcție de cazurile confirmate la nivel de clasă/școală.

Publicat in Educatie
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dispus joi excluderea din magistratură a judecătoarei Ileana Alexandru de la Tribunalul Călăraşi, pentru săvârşirea mai multor abateri disciplinare.

Publicat in Justitie
Accidentul a avut loc sâmbătă, la miezul nopții, pe Bulevardul Independenței din Iași. În imagini se poate vedea că pietonul se afla pe trecere iar autoturismul Audi Q 8 condus de către un tânăr de 19 ani circula cu viteză foarte mare.

Publicat in Social
Un inspector al Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava care au fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iaşi, s-a spânzurat în locuinţa sa din comuna Şerbăuţi a judeţului Suceava, informează „Adevărul”.

Publicat in Moldova
Nouă români au fost salvaţi după ce un velier sub pavilion grec s-a scufundat joi, la 1,9 mile marine vest de Insula Poros, la sud de Atena, relatează Ekathimerini, citat de G4Media.

Publicat in Eveniment
Asociaţia Rise Out va organiza, vineri, marşul Iaşi Pride, acţiunea fiind autorizată de Primăria Iaşi, în timp ce reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei spun că pe străzile Iaşului se propagă „chipul păcatului contra firii".

Publicat in Social
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat joi că maşinile electrice vor avea numere de înmatriculare verzi, iar acestea vor funcţiona ca un „paşaport verde”, aducând beneficii proprietarilor.

Publicat in Auto
Shakira a postat un Story pe Instagram în care a dezvăluit că a fost atacată de o turmă de mistreţi în timp ce se plimba alături de unul dintre cei doi fii ai ei într-un parc din Barcelona, informează DPA.

Publicat in Panorama
O persoană a fost arestată, joi, după ce a fost prinsă de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Cluj în timp ce ridica un colet cu 11,4 kg de substanţe cu efecte psihoactive, la care s-a adăugat ulterior şi un colet de cinci kilograme cu acelaşi tip de conţinut.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30