fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 08 Decembrie 2022

Șeful suspendat al SDN Galați, inginerul Petru Tudorache, a fost adus de la sute de kilometri distanță pentru a superviza, din partea DRDP Iași, drumul care s-a surpat recent între Târgu Frumos și Botoșani. El l-a înlocuit acolo pe inginerul Cătălin Iordachi, un alt diriginte de șantier al DRDP care criticase în rapoartele sale felul în care lucrează executantul – Aqua Parc SRL (actuala Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL) a lui Gheorghe „Ginel” Vlasie. Acesta este finul baronuluilui Ionel Arsene de la Neamț.
În același timp, un raport al CNAIR îl indică pe Tudorache drept proprietar real al firmei Drum Construct SRL, o firmă care este acum asociată cu Ginel Vlasie la refacerea podului de la Girov, contract derulat de DRDP Iași. Practic, Tudorache îl supervizează pe Vlasie pe DN 28 B, dar în același timp lucrează împreună cu el la o altă investitție pe drumurile naționale.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Șeful suspendat al SDN Galați, inginerul Petru Tudorache, a fost adus de la sute de kilometri distanță pentru a superviza, din partea DRDP Iași, drumul care s-a surpat recent între Târgu Frumos și Botoșani. El l-a înlocuit acolo pe inginerul Cătălin Iordachi, un alt diriginte de șantier al DRDP care criticase în rapoartele sale felul în care lucrează executantul – Aqua Parc SRL (actuala Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL) a lui Gheorghe „Ginel” Vlasie. Acesta este finul baronuluilui Ionel Arsene de la Neamț. În același timp, un raport al CNAIR îl indică pe Tudorache drept proprietar real al SC Drum Construct SRL, o firmă care este acum asociată cu Ginel Vlasie la refacerea podului de la Girov, contract derulat de DRDP Iași. Practic, Tudorache îl supervizează pe Vlasie pe DN 28 B, dar în același timp lucrează împreună cu el la alte investiții pe drumurile naționale.

Publicat in Anchete
Un bărbat în vârstă de 37 ani, din județul Olt, a fost arestat joi, 8 decembrie 2022, fiind acuzat că și-a agresat sexual fiica biologică, în vârstă de 7 ani.

Publicat in Justitie
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a dispus convocarea ambasadoarei Republicii Austria la Bucureşti, joi seară, la sediul MAE, pentru a i se comunica poziţia României cu privire la aderarea la spaţiul Schengen şi protestul MAE faţă de atitudinea nejustificată şi inamicală a Austriei, „care va produce consecinţe inevitabile asupra relaţiilor bilaterale".

Publicat in Guvern
O investigație a Parchetului European (EPPO) din Munchen a dus la descoperirea unei scheme de fraudă de tip carusel de TVA în care sunt implicați 21 de suspecți, cu activități în Germania, Italia, Malta, Portugalia, România, Suedia și Marea Britanie, potrivit unui comunicat al instituției.

Publicat in Justitie
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a reţinut un cuplu căsătorit suspectat de spionaj în favoarea Rusiei în oraşul Odesa de la Marea Neagră, unul dintre cele mai mari porturi ucrainene, relatează Agerpres.

Publicat in Eveniment
Rusia a eliberat-o pe baschetbalista americană Brittney Griner într-un schimb de deţinuţi cu traficantul de arme Viktor Bout, încarcerat într-un penitenciar din SUA de 12 ani. 

Publicat in Eveniment
Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din vestul ţării a dispus, joi după-amiază, închiderea tuturor conturilor firmelor sale la băncile austriece, ca semn de protest faţă de poziţia Austriei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen.

Publicat in Social
A murit și adolescenta de 15 ani din Spania, singura dintr-o familie de 4 persoane care supraviețuise unui terbil accident produs duminică, în apropiere de Sibiu.

Publicat in Social
Niculae Bădălău rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a respins joi contestaţia la decizia primei instanţe.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31