fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Februarie 2022

Bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs a fost aprobat vineri seară, după mai bine de nouă ore şi jumătate de dezbateri, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local, în prezenţa lui Mihai Chirica. Liderul consilierilor USR a cerut demisia de onoare a primarului.


Publicat in Administratie Locala
Mai multe persoane cazate la un motel din comuna Milcoiu au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au acuzat stări de rău în urma unei posibile intoxicări cu clor, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Publicat in Sanatate
Trei arme letale, despre care există suspiciuni că ar fi fost introduse ilegal în țară, descoperite și ridicate de polițiștii din Bistrița-Năsăud, în urma unei percheziții.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au identificat patru tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, bănuite de furt calificat.

Publicat in Social
Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant, în Fălticeni, cu circa 10 kg de cannabis, cel mai probabil primit din Spania, a informat, vineri, DIICOT Suceava.

Publicat in Moldova
Valentine’s Day se apropie, iar Cinema City din Iulius Mall Iași te invită să te îndrăgostești de poveștile ce rulează pe marile ecrane. Vino să iei parte la un „Miracol”, află ce secrete ascunde satelitul natural al Pământului sau descoperă-ți sinele adevărat alături de Belle!

Publicat in Timp Liber
Hello there, lovers! Anul acesta, uită de ursuleții de pluș, pandantive sau clasicul buchet cu flori! Palas a pregătit surprize pentru toți îndrăgostiții, care vor să serbeze Valentine`s Day într-un cadru romantic, cu preparate delicioase și o atmosferă boemă. La Miraval, Maison F, Carbon Ristorante, Fenice, Madison, La Corniche, Tribeca, Treaz & Nu, The Trumpets și Chinese Restaurant by Li beneficiezi de meniuri personalizate pentru date-ul perfect, la prețuri avantajoase, pentru o cină de neuitat alături de jumătatea ta!

Publicat in Timp Liber
Magistraţii Tribunalului Iaşi au admis, vineri, plângerea formulată de primarul Mihai Chirica şi au dispus revocarea controlului judiciar, la o săptămână după ce procurorii anticorupţie au dispus măsura preventivă, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual şi uzurpare a funcţiei.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Poliţiştii ieşeni au intervenit joi la peste 70 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 340 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infracţiuni.

Publicat in Social
Copilul în vârstă de doi ani, din localitatea Urecheni, judeţul Neamţ, care a fost bătut de mamă şi de concubinul acesteia a decedat, a anunţat vineri managerul Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria" din Iaşi, Alina Belu.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 2