fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Iunie 2022

Agenţia de presă Reuters a anunţat vineri că doi jurnalişti ai săi au fost răniţi uşor în Ucraina, iar şoferul lor a fost ucis, transmite AFP.

Publicat in Eveniment
Un tânăr din Ucraina, student al Universității Tehnice Naționale din Vinița, și-a susținut teza de licență în regim online, în timp ce se afla pe frontul din estul țării.

Publicat in Panorama
Un tânăr de 29 de ani, din Brăila, condamnat în trecut la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală, a fost reținut, joi seară, de polițiștii din Buzău.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Iași a dovedit în instanță că i-a ieșit alcoolemia pozitivă după un accident, pentru că s-a șters cu un șervețel umed la gură.

Publicat in Justitie
O învățătoare din Botoșani a fost amendată penal cu 4.500 de lei după ce a bătut de două ori o elevă de 11 ani. Polițiștii au reținut în dosarul lor și scuza provocării cadrului didactic de către elevă.

Publicat in Moldova
Procurorii care investighează cazuri de crime de război din Ucraina analizează acuzaţiile de deportare forţată a copiilor în Rusia și încearcă să argmenteze o acuzaţie de genocid, a declarat procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, scrie Reuters.

Publicat in Eveniment
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Bacău au extins ancheta de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SJA) Neamţ şi au pus sub acuzare alte cinci persoane, pentru dare de mită.

Publicat in Moldova
Am participat astăzi la întâlnirea convocată de prefectul Bogdan Cojocaru cu privire la stadiul de implementare al autostrăzii Ungheni – Iași – Tg. Mureș (A8). M-am bucurat să observ că există același interes ridicat din partea organizațiilor non-guvernamentale, al instituțiilor administrative, dar și al factorului politic.

Publicat in Politica Locala
Apogeul artistic al Marilor Maeștri ai Artei Românești, capodopere de aleasă virtuozitate ce provin din colecții istorice se regăsesc în cel mai important eveniment estival al pieței românești de artă ce reunește opere cu o valoare de peste 1 milion de euro. Grigorescu, Luchian, Vermont, Tonitza, Pallady, Petrașcu sau Țuculescu sunt doar câțiva dintre artiștii care semnează operele importante ce se scot la licitație curând, pe 16 iunie, în cadrul Licitației Artmark de Vară. Până atunci, expoziția capodoperelor, care s-a deschis astăzi, 3 iunie, poate fi admirată la Palatul Cesianu-Racoviță din București.

Publicat in Social
Victimele au răbdat foame, bătăi și înjurături în Tenerife, cu amăgirea că banii luaţi de pretinşii lor binefăcători sunt trimişi acasă, unde la întoarcere îi va aştepta propria locuință.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30