fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 01 Septembrie 2022

Poliția Română va avea brățări electronice furnizate de un producător româno-israelian de echipamente de securitate. Acesta a primit un contract de 33 de milioane de dolari de la Guvernul României.

Publicat in Justitie
Un tribunal din oraşul german Essen a condamnat joi la pedepse de până la 10 ani şi 9 luni de închisoare trei membri ai unei reţele de traficanţi de droguri, care au fost interceptate şi confiscate în România, informează DPA, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de autoritățile din Franța.

Publicat in Moldova
Traficul este blocat complet pe DN 6 joi seară, în dreptul localităţii Valea Plopilor, după ce un autotren încărcat cu 650 de porci s-a răsturnat.

Publicat in Social
Peste 1.000 de persoane au murit şi alte aproximativ 2.260 au fost rănite grav, în ultimele 8 luni, în accidente rutiere produse la nivelul întregii ţări, a informat, joi, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Publicat in Social
Un tânăr a fost reținut joi după ce a agresat sexual o minoră, în liftul unui bloc din București. Individul era în libertate după ce a mai agresat sexual două copile, tot în lift. 

Publicat in Justitie
Trei persoane au murit şi o alta a fost gravă rănită într-o explozie, urmată de un incendiu, la un remorcher care se afla pe chei în portul Crotone, în sudul extrem al Italiei, au anunţat miercuri pompierii, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, şi-a anunţat demisia din PSD, menţionând ca pe viitor îşi va desfăşura activitatea în calitate de parlamentar neafiliat.

Publicat in Parlament
Plafonarea preţului la energia electrică se va aplica în cazul consumatorilor casnici, până la 31 august 2023, pentru un consum de până la 255 kWh pe lună, conform proiectului de Ordonanţă pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022, publicat pe site-ul Ministerului Energiei.

Publicat in Social
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași) organizează o nouă sesiune de admitere, în perioada 5 - 8 septembrie 2022, pentru locurile rămase neocupate la sesiunea din vară. În total, este vorba despre aproape 500 de locuri la buget și taxă, atât pentru studii de licență, cât și pentru masterat.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30