fbpx
Foto: Monitorul de Neamț Foto: Monitorul de Neamț

Tânăr strivit de un BMW în timp ce scotea bani de la bancomat: șoferița a încurcat pedalele


Un tânăr de Piatra-neamț a fost rănit, în cursul zilei de vineri, după ce a fost lovit de o șoferiță cu BMW în timp ce scotea bani de la bancomat, relatează Monitorul de Neamț.

Șoferița de 22 de ani a încurcat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare și a accelerat, lovindu-l pe tânăr și o altă femeie care a fost și ea rănită ușor.

„Este vorba despre o șoferită de 22 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, IPJ Neamț, pentru presa locală.

Potrivit presei locale, victima avut noroc deoarece bancomatul nu era montat într-un perete de beton, ci în unul construit din rigips.  Și nu a fost astfel zdrobit în urma impactului. În momentul când maşina a intrat în el, tânărul a fost împins în interior, cu tot cu zidul din material mai moale şi aparat, dar chiar şi în aceste condiţii are leziuni foarte grave.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor.

Potrivit martorilor, șoferița doar ce achiziționase mașina cu câteva minute înaintea incidentului. Ea se afla în parcare pentru a întocmi actele de vânzare – cumpărare ale BMW-ului.

Tânărul rănit a fost transportat la spital pentru investigații.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

 

Sursa: Monitorul de Neamț


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top