fbpx
Portokal
Polițist examinator acuzat că dormea în timpul unei probe practice pentru obținerea permisului auto (VIDEO)

Polițist examinator acuzat că dormea în timpul unei probe practice pentru obținerea permisului auto (VIDEO)


Anchetă internă la Serviciul de Permise Auto Suceava, după apariţia în spaţiul public a unui clip în care se observă cum un poliţist examinator stă cu bărbia în piept şi cu ochii închişi în timpul unei probe practice pentru obţinerea permisului de conducere. Cel care a publicat filmuleţul susţine că poliţistul dormea, scrie „Adevărul”.

În imaginile video publicate pe contul de Facebook „Suceava sat cu blocuri” se observă că maşina şcolii de şoferi este condusă de un tânăr cu mască de protecţie. Pe scaunul din dreapta se află un poliţist care îşi ţine capul în jos şi pare că are ochii închişi. Poliţistul nu purta mască de protecţie, aşa cum prevede legislaţia. 

Maşina şcolii de şoferi a fost filmată în timp ce se deplasa, iar cel care a publicat clipul, pe 22 septembrie, susţine că poliţistul dormea în timpul examinării unui candidat care susţinea proba practică pentru obţinerea permisului de conducere.

După apariţia filmării în spaţiul public, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Găşpărel, a anunţat că la nivelul instituţiei se face o anchetă internă pentru a se stabili dacă acuzaţiile se adeveresc.

Surse neoficiale susţin că poliţistul examinator neagă că a adormit în timpul probei. El  şi-ar fi dat seama că era filmat în trafic şi din acest motiv a preferat să se uite în dosarul candidatului. 

Ca să facă lumină în acest caz, conducerea Prefecturii va verifica şi camerele de filmat din interiorul maşinii, ştiut fiind faptul că proba practică pentru obţinerea permisiului de conducere se filmează de la început până la sfârşit.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top