fbpx
Portokal
Foto: stirisuceava.net Foto: stirisuceava.net

Moarte fulgerătoare a patronului unui gater din Suceava: un trunchi de arbore căzut peste el i-a adus sfârșitul


Un cunoscut afacerist din domeniul exploatării masei lemnoase şi-a găsit sfârşitul într-o pădure de pe raza comunei Suceviţa. Adrian Constantin Antimie avea doar 31 de ani şi era tată a cinci copii.

În dimineaţa zilei de 12 octombrie a.c., Adrian Antimie a mers în pădurea pe raza comunei Suceviţa pentru a tăia mai mulţi arbori, împreună cu un angajat al firmei sale.

La un moment dat, un arbore preluat de braţul unei macarale s-a rupt iar partea groasa a copacului a căzut pe cupola autoutilitarei, lovindu-l pe administrator în zona capului şi provocându-i leziuni, care s-au dovedit incompatibile cu viaţa, scrie „Adevărul”.

Muncitorul a încercat să-i acorde primul ajutor persoanei vătămate, iar ulterior a sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Ca să nu piardă timp preţios, angajatul l-a urcat pe bărbatul rănit în maşina sa şi a pornit spre Spitalul Municipal Rădăuţi, intersectându-se pe raza comune Marginea cu un echipaj al Ambulanţei Rădăuţi. Angajaţii de la Ambulanţă au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, fără succes, declarând decesul lui Adrian Constantin Antimie.

„În acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top