fbpx
Portokal
O profesoară de matematică din Suceava s-a aruncat de la etajul IV după ce s-a vindecat de COVID. Fusese externată de câteva ore

O profesoară de matematică din Suceava s-a aruncat de la etajul IV după ce s-a vindecat de COVID. Fusese externată de câteva ore


O profesoară din Suceava s-a aruncat de la etajul IV, după ce s-a vindecat de COVID. Femeia fusese externată cu doar căteva ore înainte. Potrivit primelor informaţii, aceasta suferea de depresie şi urma tratament de specialitate.

Femeia în vârstă de 43 de ani este profesor de matematică la o școală din Suceava. La ora la care s-a aruncat de la etajul blocului, aceasta era singură acasă. Descoperirea a fost făcută de sora ei, care a constatat că nu deschide ușa și nu răspunde la telefon.

În urma căzăturii, femeia a suferit fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin. Ea a fost internată pe secția de Neurochirurgie, iar de marți dimineață a intrat în sala de operație. Marți dimineață, starea femeii în vârstă de 43 de ani era stabilă, potrivit Monitorul de Suceava.

Profesoara fusese externată din spital în aceeaşi zi în care s-a aruncat de la etaj. Ea fusese tratata de covid. Medicii de la Spitalul Județean spun că profesoara a avut o formă ușoară de coronavirus și avea test negativ când a fost externată.

Problema este una mai complexă, femeia având o puternică depresie, pentru care urma tratament.

Conform celor mai noi date, femeia a avut tratament la domiciliu câteva zile pentru Covid, apoi a revenit la spital pentru dureri abdominale și scaune diareice, fiind internată în sectorul Covid. După ce a fost internată timp de câteva zile, i s-a recoltat test care a ieșit negativ și a fost lăsată să meargă acasă.

Femeia suferea de o depresie puternică şi urma tratament de specialitate. Soţul său este plecat la muncă în străinătate.

 

Sursa: Monitorul de Suceava


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top