fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Focuri de armă în apropierea locuinței președintei Parlamentului Republicii Moldova: „Am tras ca să mă distrez!”

Focuri de armă în apropierea locuinței președintei Parlamentului Republicii Moldova: „Am tras ca să mă distrez!”


Mai multe focuri de armă au fost trase duminică în apropierea locuinței Zinaidei Greceanîi, președinta Parlamentului Republicii Moldova. Autorul a fost identificat ca fiind un fost luptător din trupele speciale, care a spus că doar se distra.

Polițiștii din Chișinău l-au identificat pe bărbatul care a tras duminică dimineața mai multe focuri de armă în apropierea casei Zinaidei Greceanîi, fost premier și actual președinte al Parlamentului Republicii Moldova, scrie Unimedia, citată de Știrile Pro TV.

Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, fost angajat al Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, trupele de elită ale Poliției R. Moldova.

Acesta deținea pistolul legal și a spus oamenilor legii că se întorcea de la o petrecere și a tras câteva focuri în aer pentru a se distra.

„Am reușit să stabilim că împușcăturile au fost efectuate de un tânăr, din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată. Acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul de 30 de ani este fost angajat al BPDS „Fulger” și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, a declarat șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspctoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Polițiștii continuă investigațiile în stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top