fbpx
Portokal
Performanță! Un deputat AUR din Suceava a scris în CV că știe să folosească telefonul mobil

Performanță! Un deputat AUR din Suceava a scris în CV că știe să folosească telefonul mobil


Dorel-Gheorghe Acatrinei este deputat AUR de Suceava. În CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, parlamentarul a evidenţiat că ştie să folosească platforma Zoom, precum şi sistemul de operare android cu care sunt dotate marea majoritate a telefoanelor mobile inteligente.

Dorel Gheorghe Acatrinei este preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR). În CV-ul publicat  pe site-ul Camerei Deputaţilor, parlamentarul a arătat că este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, că în perioada 2001-2010 a fost şofer de autocar, respectiv maşini de mare tonaj şi că ulterior şi-a deschis o firmă.

În acelaşi CV, la capitolul „competenţe digitale”, deputatul AUR se laudă că ştie să navigheze pe internet, să folosească aplicaţiile de social media, precum şi platforma Zoom. 

Sursa citată menţionează că mai ştie să folosească sistemul de operare Android, cu care sunt dotate cele mai multe telefoane mobile. 

„Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) - nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaştere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, acestea sunt toate competenţe digitale menţionate în CV-ul deputatului.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top