fbpx
Portokal
Gălățean arestat pentru şantajarea şi violarea unei femei bolnave care strângea bani pentru tratamente

Gălățean arestat pentru şantajarea şi violarea unei femei bolnave care strângea bani pentru tratamente


Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a şantajat şi violat o femeie care demarase o campanie de strângere de fonduri pentru operaţii şi tratamente medicale, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Potrivit sursei citate, la data de 04.01.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că în perioada aprilie 2020-ianuarie 2021, profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate G.M.M., care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul C.I., în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente.

Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate G.M.M. cu postarea pe reţelele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul C.I. a solicitat şi obţinut de la aceasta diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o, totodată, să întreţină cu el raporturi sexuale.

La data de 12.01.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului C.I., propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top