fbpx
Portokal
Băutura i-a dat curaj! Un bărbat aflat sub influența alcoolului s-a apucat să dirijeze traficul din Botoșani

Băutura i-a dat curaj! Un bărbat aflat sub influența alcoolului s-a apucat să dirijeze traficul din Botoșani


Un bărbat de 42 de ani din Botoșani a încercat să dirijeze traficul dintr-o intersecție din oraș. Omul se afla sub influența băuturilor alcoolice și s-ar fi aflat în mijlocul străzii, strigând spre șoferi că nu-i respectă indicațiile. Jandarmii care au ajuns la fața locului i-au dat o mască de protecție și l-au amendat cu 900 de lei.

Un participat la trafic a asistat la scenă și a alertat autorițățile locale.

„După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoșănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieșit din comun și care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o dușcă (...), precum și încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoșani, condimentate cu strigăte și injurii prin care își manifesta nepăsarea față de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetățean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și să solicite intervenția unui echipaj de ordine publică”, anunță Poliția Botoșani, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, jandarmii au ajuns în scurt timp în locul unde se afla bărbatul, i-au dat o mască de protecție și l-au dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi.

Acesta a fost amendat cu 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă și tulburarea liniștii publice și 500 de lei pentru că nu respecta măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top