fbpx
Portokal
Tată și copil, accidentați grav pe pârtia de sanie din stațiunea Durău

Tată și copil, accidentați grav pe pârtia de sanie din stațiunea Durău


Salvamontiştii nemțeni au intervenit, duminică, pentru acordarea primului ajutor medical şi salvarea a două persoane accidentate grav pe pârtia de sanie din staţiunea Durău.

„Acțiune a salvamontiștilor din Neamț pentru acordarea primului ajutor medical și salvare a doua persoane accidentate grav pe pârtia de sanie din stațiunea Durau.

Un adult și un copil au încercat sa coboare împreună cu sania, nu au mai reușit sa o controleze, rasturnandu-se și accidentandu-se grav în cădere.

Adultul a suferit un traumatism al membrului inferior iar copilul un traumatism cranio-cerebral deschis.

După acordarea primului ajutor medical, salvamontiștii au transportat cele doua persoane accidentate la cele doua ambulante SMURD și SAJ trimise pentru preluare.

Salvamont Romania va recomanda sa nu folosiți mijloace improvizate de alunecare pe zăpadă, evitați sa coborâți pante foarte înclinate, sau porțiuni neamenajate și neprotejate, evitați sa coborâți mai multe persoane pe sanie întrucât acestea, datorita greutății , pot prinde viteze mari și pot fi necontrolate. De asemenea, adulții în cădere pot răni copii aflați alaturi de ei pe sanie”, se arată pe pagina de Facebook a Salvamont România.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top