fbpx
Portokal
Foto: The Dubrovnik Times Foto: The Dubrovnik Times

Ministrul croat al Finanțelor a făcut senzație la vaccinarea anti-Covid cu tricoul său mulat


Ministrul Finanțelor din Croația, Zdravko Maric, a furat tot spectacolul campaniei de vaccinare a membrilor Guvernului de la Zagreb cu fizicul său, după ce a rămas într-un tricou mulat care i-a scos în evidență trupul musculos.

În ajunul sesiunii guvernamentale, zece miniștri croați au fost vaccinați public săptămâna trecută împotriva coronavirusului, dar un ministru a furat spectacolul și, în același timp, s-a trezit în tendințe pe rețelele sociale, scrie The Dubrovnik Times.

Ministrul Finanțelor Zdravko Maric a dat lovitura pe internet după ce și-a scos costumul și cămașa pentru a rămâne într-un tricou mulat care evidențiază un fizic musculos și bine lucrat.

Nu a durat mult până când Maric a devenit o senzație pe internet. Mai întâi, ministrul a avut parte de numeroase Tweet-uri și aprecieri pe Facebook în Croația natală, iar apoi a devenit un succes printre oamenii din întreaga lume.

Curând, Zdravko Maric a primit porecla de Captain Croația, datorită asemănării sale evidente cu celebrul personaj Captain America.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top