fbpx
Portokal
Colaj foto: Vremea Nouă Colaj foto: Vremea Nouă

Scandal de proporții în IPJ Vaslui: polițist fotografiat în timpul unui joc erotic


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui se află în centrul unui uriaş scandal după ce în spaţiul public au apărut fotografii cu un poliţist surprins în ipostaze pornografice.

Imaginile controversate au fost publicate de ziarul Vremea Nouă din Vaslui. Potrivit publicaţiei, bărbatul care apare în imagini este un poliţist din cadrul IPJ Vaslui. 

Protagonistul imaginilor apare în două ipostaze diferite şi în cel puţin una dintre fotografii se observă că aceasta este realizată de el însuşi, cu ajutorul unui selfie stick. 

Într-una dintre fotografii, poliţistul apare îmbrăcat în lejerie de damă (desuuri, sutien, bikini), iar într-o a doua fotografie el îşi fotografiază penisul în erecţie, iar într-o alta s-a fotografiat cu un morcov în anus.

Potrivit publicaţiei Vremea Nouă imaginile ar fi fost transmise de poliţist unor apropiaţi, care l-a rândul lor le-au distribuit mai departe. 

„Astfel de poze pot deveni oricând obiect de şantaj, iar un poliţist aflat la mâna cuiva nu îşi mai poate îndeplini cu obiectivitate datoriile de serviciu”, au motivat reprezentanţii ziarului decizia de a da publicităţii fotografiile, subliniind că prin gestul său poliţistul a vulnerabilizat instituţia la care lucrează.

Reprezentanţii Biroului de presă au precizat că la nivelul instituţiei se ştia de existenţa acestor fotografii, fiind anunţat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Reprezentanţii IPJ Vaslui spun că poliţistul care apare în imaginile compromiţătoare este unul cu experienţă, care lucrează de mai mulţi ani în sistem.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top