fbpx
Portokal
Caz revoltător în Galați: o femeie a chemat autoritățile după ce a aflat că partenerul ei i-a violat fiica de 13 ani

Caz revoltător în Galați: o femeie a chemat autoritățile după ce a aflat că partenerul ei i-a violat fiica de 13 ani


Caz cutremurător la Galaţi. O mamă a sunat la 112 şi a anunţat că partenerul ei i-a violat fata de 13 ani şi că de multă vreme o supunea abuzurilor.

Poliţiştii au aflat că bărbatul în vârstă de 61 de ani o batjocorea pe copilă din vara anului trecut. Fetiţa s-a temut însă să vorbească despre asta cu familia sau cu apropiaţii. Individul a fost reţinut şi arestat pentru 30 de zile.

Copila provine dintr-o căsătorie anterioară a mamei, iar cel care a batjocorit-o este, de câţiva ani buni, tatăl ei vitreg, fără forme legale. Locuiau cu toţii în apartamentul bărbatului şi, fără ştirea celorlalţi, individul a început să o abuzeze.

Fetiţa în vârstă de 13 ani a fost în mod clar traumatizată de cel care trebuia să aibă grijă de ea. În cele din urmă s-a confesat unei surori care i-a spus mamei, iar femeia a anunţat imediat poliţia.

Cristina Gârda, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi: „S-a stabilit ca în perioada august 2020, 27 ianuarie 2021, inculpatul a întreţinut de patru ori acte sexuale cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, profitând de teama pe care aceasta o avea faţă de inculpat”.

Individul de 61 de ani a fost ridicat imediat de poliţişti, iar la audieri a recunoscut totul. Fetiţa traumatizată a rămas, deocamdată, în grija mamei. Specialiştii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi au început o anchetă pentru a vedea cum o pot consilia din punct de vedere psihologic şi dacă mediul familia îi oferă siguranţa de care are nevoie.

Gabriela Ghermăneanu, Centrul pentru Sprijinirea Victimelor Infracţiunilor, DGASPC Galaţi: „Mama a părăsit domiciliul concubinului. Se află la domiciliul dumneaei împreună cu ceilalţi minori. Mama mai are trei copii, în afară de fetiţă. Doi copii îi are din relaţia cu soţul şi doi din relaţia cu concubinul”.

Tereza Antal, psiholog în cadrul DGASPC Galaţi: „Copilul a suferit o traumă emoţională şi psihologică majoră, care va avea consecinţe negative pe termen lung asupra dezvoltării personalităţii sale. Şi mai ales că persoana abuzatoare este o persoană apropiată copilului şi cu atât mai mult va suferi la nivelul de încredere, la stabilirea relaţiilor ulterioare”.

Tatăl vitreg a fost prezentat în fața magistraţilor Judecătoriei Galaţi, care au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru viol.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top