fbpx
Portokal
Un cartier întreg trezit în miez de noapte de doi polițiști care-și dădeau indicații prin stație cum se spală mașina, deși se aflau la câțiva metri unul de celălalt (VIDEO)

Un cartier întreg trezit în miez de noapte de doi polițiști care-și dădeau indicații prin stație cum se spală mașina, deși se aflau la câțiva metri unul de celălalt (VIDEO)


Incidentul a avut loc, marți seara, în Suceava, unde  un echipaj de Poliţie a decis să spele autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie în regim self-wash. Rămasă în interiorul maşinii, poliţista i-a dat indicaţii prin staţie colegului aflat în exterior, iar zgomotul i-a trezit pe locatari, potrivit Știri de Suceava.

Un locatar al unui bloc din cartierul Burdujeni al municipiul Suceava, aflat în imediata apropiere spălătoriei a suprins momentul. Polițista care a rămas în interior i-a dat indicații prin stația autospecialei colegului care spăla exteriorul:

„Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”, se aude pe filmarea publicată de Știri de Suceava.

 

Spălătoria non-stop de pe Gheorghe Doja a fost reclamată de mai multe ori de sucevenii care locuiesc în blocurile din vecinătate din cauza nivelului ridicat de zgomot produs de spălarea mașinilor în timpul nopții.

„Poliţiştii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul. Din discuţiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acţionat pentru circa 2-3 minute staţia audio a autospecialei în momentul în care a încercat să şteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuţia cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. (…)Tot din verificări a rezultat faptul ca în cele aproximativ 2 minute cât sistemul acustic a fost deschis agenţii nu au folosit expresii sau cuvinte triviale”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt IPJ Suceava pentru presa locală.

Spălătoria este intens contestată de locatarii din zonă, care au depus reclamații la Direcția de Sănătate Publică Suceava și la Primăria municipiului Suceava, în care reclamă că nivelul de zgomot contravine normelor în vigoare, având în vederea apropierea de blocuri.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top