fbpx
Portokal
Sucevean arestat după ce a bătut doi polițiști cu pumnii și o bâtă, apoi le-a distrus mașina de serviciu. S-a întâmplat de Ziua Îndrăgostiților!

Sucevean arestat după ce a bătut doi polițiști cu pumnii și o bâtă, apoi le-a distrus mașina de serviciu. S-a întâmplat de Ziua Îndrăgostiților!


Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce a bătut un polițist cu pumnii și pe un al doilea cu o bâtă, după care le-a distrus și mașina cu care aceștia se aflau în patrulare.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 14 februarie în localitatea Dolhasca, scrie Monitorul de Suceava. Un bărbat s-a dus către mașina de poliție în care se aflau doi agenți în patrulare și i-a bătut crunt pe oamenii legii.

Unui polițist i-a tras un pumn în gură, iar pe celălalt l-a bătut cu o bâtă de lemn, ambii având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Apoi, cu aceeași bâtă a provocat distrugeri serioase mașinii de poliție.

„În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale. În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Judecătoria Fălticeni a admis miercuri propunerea procurorilor și a dispus ca inculpatul să fie arestat 30 de zile, pentru două infracțiuni de ultraj.

 

Sursa: Monitorul de Suceava


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top