fbpx
Portokal
Polițist în timpul liber, bătut într-o agenție de pariuri sportive din Galați

Polițist în timpul liber, bătut într-o agenție de pariuri sportive din Galați


Un poliţist din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate a fost atacat în faţa unei agenţii de pariuri sportive din Galaţi.

Un tânăr s-a năpustit asupra bărbatului în timp ce amicul agresorului discuta cu victima. Totul ar fi pornit de la un episod derulat înăuntru. Omul legii ar fi sărit în apărarea unei angajate de acolo, după ce între femeie și suspecți izbucnise un conflict.

Indivizii au încercat să își piardă urma, dar au fost găsiți și duși la audieri.

Poliţistul a mers la agenţia aflată într-un cartier de la periferia oraşului Galaţi pentru a juca un bilet la pariuri. În momentul în care a intrat în sediu, ar fi observat că o angajată este ameninţată de doi tineri.

Femeia le-ar fi atras atenţia indivizilor că trebuie să poarte masca de protecţie în interior, în caz contrar este nevoită să îi poftească afară, spun surse neoficiale.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: “Colegul meu, care era în timpul liber, a intervenit după ce a un bărbat ar fi adresat injurii operatoarei de la casa de marcat.”

Altercaţia a avut loc în faţa casei de pariuri. În timp ce poliţistul vorbea cu unul dintre tineri despre ceea ce s-a întâmplat înăuntru, celălalt a venit din spate şi l-a lovit în zona capului.

Imediat după atac, tinerii au fugit cu o maşină. Poliţistul, prăbuşit la pământ şi-a revenit în cele din urmă şi a sunat la 112. Colegii lui au organizat mai multe filtre şi au dat autoturismul în consemn. În scurt timp l-au prins pe atacator. Iar după câteva ore au dat şi peste amicul lui.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: „Este vorba despre doi bărbaţi din municipiul Galaţi de 22 şi 30 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal şi, după consultarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, s-a făcut încadrarea juridică a faptei în lovire sau alte violente.”

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a refuzat să fie transportat la spital. A fost totuşi sfătuit să obţină de la Serviciul de Medicină Legală un certificat care să ateste leziunile suferite. Cei doi tineri sunt cercetaţi deocamdată în stare de libertate.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top