fbpx
Portokal
Foto: unupetrotus.ro Foto: unupetrotus.ro

Luare de ostatici în Onești: un bărbat de 60 de ani a înjunghiat doi meșteri într-o locuință. Unul dintre ei a murit


Un bărbat din Onești a sechestrat doi bărbați care îi făceau reparații la un imobil și i-a înjunghiat. Unul a murit, iar pentru al doilea se fac manevre de resuscitare. Polițiștii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împușcat în mâini și picioare și este la spital.

Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

„În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

La scurt timp însă, bărbatul de 60 de ani i-a înjunghiat pe cei pe care îi sechestrase.

Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a decedat la spital.

Cei doi bărbați au fost reținuți în locuință în această după-amiază, iar sesizarea poliției a fost făcută de bărbatul care i-a sechestrat, a explicat Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău. Acesta ar fi sunat la poliție și a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top