fbpx
Portokal
Intervenția Poliției la Onești va fi analizată de o echipă de șefi din cadrul IGPR, trimisă de la București

Intervenția Poliției la Onești va fi analizată de o echipă de șefi din cadrul IGPR, trimisă de la București


Un bărbat a sechestrat, luni, 2 muncitori, într-un apartament din Onești, i-a legat, înjunghiat, iar aceștia au murit ulterior.

Bătrânul a fost împușcat de polițiști, este la spital, iar luni seară și soția  sa, aflată în apartament, a fost reținută.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale, Georgian Drăgan:

„O echipă de specialiști condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române să se deplaseze de urgență în județul Bacău pentru a verifica modul de intervenție la eveniment. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.”

La intervenția de luni, au încercat să rezolve conflictul un negociator al Poliției de la Băcău dar și polițiști de la SIAS, forțele speciale ale Inspectoratului Bacău:

„Din datele transmise de colegii de la IPJ Bacău, la locul evenimentului au intervenit polițiști de investigații criminale și de ordine publică, din cadrul IPJ Bacău, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și un negociator al Inspectoratului Județean Bacău. Au fost și polițiști din cadrul Poliției Municipale Onești.”

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top