fbpx
Portokal
Volkswagen Golf 5 furat din Spania, găsit la Albița: moldoveanul aflat la volan spune că mașina a fost împrumutată

Volkswagen Golf 5 furat din Spania, găsit la Albița: moldoveanul aflat la volan spune că mașina a fost împrumutată


Poliţiştii de frontieră din Vama Albiţa au descoperit, la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Golf 5, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania.

„În data de 5 martie  a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul din Republica Moldova, G.R., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf 5, înmatriculat în Republica Moldova”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Echipa de control a efectuat verificări specifice privind autoturismul în cauză, ocazie cu care a constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile spaniole.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul de drept al acestuia și că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top