fbpx
Portokal
Un copil de 10 luni, răpit din Bârlad chiar din brațele mamei sale, a fost găsit după câteva ore în Galați

Un copil de 10 luni, răpit din Bârlad chiar din brațele mamei sale, a fost găsit după câteva ore în Galați


Alerta de răpire s-a dat în jurul orei 11.30, la Poliția din Bârlad. Mama minorului de 10 luni a sunat la 112 și a anunțat că i-a fost luat cu forța copilul și urcat într-o mașină, care a plecat într-o direcție necunoscută. Răpitorul este chiar tatăl micuțului.

Imediat au fost alertate forțe de poliție din județele Vaslui, Galați, Vrancea, Bacău, Neamț și Iași. În urma căutărilor, dar și a valorificării unor informații, s-a dat de urma copilului răpit, la Ghidigeni, în nordul județului Galați.

„Din cercetări a reieșit că minorul ar fi fost luat cu forța, de tatăl său, de 31 de ani, în timp ce se afla cu mama sa, la un imobil din Bârlad, fiind introdus într-un autoturism, cu care bărbatul s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, se arată în comunicatul Poliției.

În casa în care era sechestrat minorul au intrat șeful IPJ Galați, un negociator SIAS adus de la București, șeful Poliției Ghidigeni și un reprezentant al Direcției de Protecție a Copilului.

Minorul a fost recuperat în siguranță, iar bărbatul care l-a răpit a fost prins tot în județul Galați. El a fost încătușat și dus la Poliția Vaslui. Este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top