fbpx
Portokal
Foto: Botoșăneanul Foto: Botoșăneanul

Un botoșănean și-a pus capăt zilelor tăindu-și venele și gâtul cu un cuțit


Un bărbat de 46 de ani dintr-o comună botoşăneană a fost găsit de vecini într-o baltă de sânge. Botoşăneanul şi-ar fi tăiat gâtul şi venele după ce a consumat în exces băuturi alcoolice. Poliţiştii o consideră deocamdată moarte suspectă, transmite „Adevărul”.

Vineri, în satul Alba, comuna Hudeşti, judeţul Botoşani a avut loc un incident şocant. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge. Bărbatul avea gâtul şi venele tăiate. Vecinii au chemat de urgenţă Ambulanţa şi Poliţia. Medicii nu au putut decât să constate decesul iar oamenii legii au deschis o anchetă. Se pare că bărbatul şi-a luat zilele într-un mod deosebit de brutal. Prima dată şi-ar fi tăiat venele cu un cuţit de mari dimensiuni. 

Văzând că efectul nu este imediat, botoşăneanul, plin de sânge, şi-a înfipt cuţitul în gât, lovitură care i-ar fi produs decesul. S-a prăbuşit în curtea casei şi a fost găsit de vecini. Se pare că botoşăneanul locuia singur în gospodărie şi consumase băuturi alcoolice înainte de incident. Deşi pare un suicid, poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă. Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top