fbpx
Portokal
Panică în Galați: o bubuitură misterioasă a creat isterie pe rețelele de socializare

Panică în Galați: o bubuitură misterioasă a creat isterie pe rețelele de socializare


O bubuitură a fost auzită marţi dimineaţa în tot oraşul Galaţi, dar şi în localităţile din vecinătate. Zgomotul  i-a neliniştit pe gălăţeni, care s-au gândit că ar fi vorba despre un cutremur sau vreo explozie de amploare în combinatul siderurgic, scrie „Adevărul”.

Bubuitura s-a auzit în jurul orei 7.30 şi i-a speriat pe gălăţeni. Zgomotul a stârnit curiozitatea şi neliniştea gălăţenilor, subiectul fiind comentat pe reţelele de socializare. Unii oamenii au spus că din combinatul siderurgic s-au auzit bubuitura puternică, alţii au crezut că e cutremur. 

„S-a cutremurat tot blocul..(...) Din combinat s-a auzit bubuitura. (..) În tot orasul s-a auzit...ori explozie accidentală, ori au mai demolat vreun furnal.. (...)Prea tare s-a auzit, s-a cutremurat geamul...M-a trezit din somn, am vrut să sar de la etaj”, au scris oamenii, pe reţelele de socializare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfăşoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela", a transmis ISU Galaţi.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top