fbpx
Portokal
Foto: Botoșăneanul Foto: Botoșăneanul

Botoșănean, tată a șapte copii, înjunghiat de soție după ce a ațipit în fața televizorului


Un bărbat de 44 de ani din Botoşani, a fost înjunghiat după ce a aţipit în faţa televizorului. Bărbatul a fost atacat de propria soţie. Botoşăneanul a fost dus de urgenţă la spital iar femeia internată la psihiatrie. Cei doi au împreună şapte copii, transmite „Adevărul”.

Incidentul a avut loc luni noapte în comuna Curteşti, judeţul Botoşani. Totul ar fi pornit de la o ceartă în familie. Cei doi soţi au împreună şapte copii. La un moment dat, mama acestora l-a luat la bătaie pe unul dintre aceştia. Soţul i-a atras atenţia şi a certat-o. I-a luat pe copii în casă şi a rămas să se uite la televizor. La un moment dat a aţipit în faţa televizorului. În acel moment a fost înjunghiat de două ori, de soţia acestuia. 

Sângerând bărbatul a reuşit să se refugieze la mama acestuia, care stătea în apropiere, tocmai pentru a nu fi înjunghiat din nou. Bătrâna a chemat imediat Poliţia. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital. A supravieţuit dar este internat pentru îngrijiri medicale, mai ales că una dintre răni se află la nivelul gâtului. Soţia agresoare a fost reţinută de oamenii legii şi dusă la Psihiatrie pentru a fi expertizată.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top