fbpx
Portokal
O vasluiancă și-a înjunghiat de Paşte iubitul și l-a lăsat patru zile să agonizeze. Bărbatul nu a mai putut fi salvat

O vasluiancă și-a înjunghiat de Paşte iubitul și l-a lăsat patru zile să agonizeze. Bărbatul nu a mai putut fi salvat


O femeie de 32 de ani, din Vaslui, este principala suspectă în cazul morții partenerului său, un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă.

Episodul cutremurător... L-ar fi rănit chiar de Paște, în urmă cu patru zile, dar abia aseară și-a anunțat rudele, când a realizat că nu mai este conștient. Medicii nu l-au mai putut salva.

Tânăra figurează cu probleme psihice în evidențele medicale. Ar fi încercat să ascundă adevărul, spun rudele, citate de Știrile Pro TV.

Sora bărbatului ucis: „Ea spunea că l-a înjunghiat prietenul de pahar, apoi a spus că s-a tăiat singur. Apoi am luat-o eu uşor şi am întrebat-o ce s-a întâmplat. Tu l-ai tăiat ? Da, eu l-am tăiat, până la urmă a recunoscut”.

După patru zile de agonie, timp în care suspecta nu a cerut nimănui ajutorul, rănitul şi-a pierdut cunoştinţa. Abia atunci, speriată, femeia și-a anunţat cumnatul, care a sunat la 112.

Dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu medic, a găsit pacientul în stop cardio-respirator, cu o plagă la nivelul abdomenului. S-au aplicat manevre 50 minute, fără răspuns favorabil. Pacientul a fost declarat decedat, iar cazul a fost anunţat la poliţie.”

Cei doi erau cunoscuți pentru patima cu care consumau alcool. Trăiau în condiții greu de imaginat...

„Băutura, doamnă, de la băutură. El era muncitor, bietul băiat. Păcatul omului, păcat”, explică o vecină.

Tânăra a mai fost anchetată în urmă cu zece ani, când bebeluşul ei a ajuns la spital cu muşcături pe faţă şi pe mână. Atunci, copilul a rămas în grija statului.

Cuplul a adus pe lume o fetiță, dar și micuța a fost preluată de autorităţi. Acum, în funcţie de rezultatul necropsiei, suspecta ar putea fi cercetată pentru omor sau ucidere din culpă.

Cel mai probabil, va fi internată mai întâi, pentru o expertiză psihiatrică.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top