fbpx
Portokal
Un bărbat din Vaslui și-a incendiat soția după o discuție aprinsă: femeia a cerut ajutorul medicilor abia a doua zi

Un bărbat din Vaslui și-a incendiat soția după o discuție aprinsă: femeia a cerut ajutorul medicilor abia a doua zi


O discuție aprinsă între doi soți din județul Vaslui s-a încheiat cu scene de coșmar. Bărbatul s-a năpustit asupra femeii, în vârstă de 44 de ani, și i-a provocat arsuri grave pe corp. Victima a cerut ajutor după mai bine de o zi, timp în care a răbdat dureri groaznice.

Femeia a ajuns în grija medicilor cu arsuri după ce ar fi fost incendiată de soț, după cum povestește ea. Cei doi s-au certat, însă totul a degenerat într-un episod de o cruzime rară. Victima, cu răni crunte, a suportat durerea mai bine de 24 de ore. Când partenerul ei a plecat de acasă și-a sunat băiatul, care muncește în alt județ, și i-a spus ce s-a întâmplat. El a fost cel care a cerut ajutor.

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „Echipajul sosit la fața locului a găsit pacienta conștientă, dar în stare gravă. Prezenta arsuri II și III de peste 30 la sută din corp. I s-a acordat primul ajutor și a fost transferată într-o primă fază la Spitalul de Urgență Vaslui.”

Femeia a fost apoi preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital în București.

între timp, polițiștii au început o anchetă, iar fata de 13 ani a cuplului a fost luată de asistenții sociali, care se vor ocupa de ea până când mama se va însănătoși.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top