fbpx
Portokal
Vasluian de 63 de ani, mort după ce a căzut în fântâna din curtea casei

Vasluian de 63 de ani, mort după ce a căzut în fântâna din curtea casei


Un bărbat în vârstă de 63 din judeţul Vaslui și-a pierdut viața în fântâna din curtea casei. Omul se aşezase pe capacul fântânii, dar acesta a cedat şi a căzut în gol la șase metri sub nivelul solului.

Un localnic a anunțat la 112 că vecinul său a căzut în fântână și nu dă semne că ar mai fi în viață. Un echipaj medical de la Ambulanţă a ajuns în scurt timp în zonă.

Dan Ungureanu, medic Ambulanță Vaslui: „Ambulanța din Bârlad a fost solicitată să intervină în localitatea Chetrosu, pentru un bărbat de 63 de ani pe care familia l-a găsit căzut în fântână. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat din nefericire decesul. Semnele morții erau instalate, astfel încât nu s-a mai putut face nimic pentru a salva această persoană”.

După o zi de muncă și câteva pahare de vin, bărbatul s-a întors acasă. Ca de fiecare dată, s-a așezat pe capacul fântânii, improvizat din nişte lemne șubrede. Scândurile au cedat și omul s-a prăbușit în gol, de la șase metri, în fântâna plină pe jumătate cu apă. Vecinii au încercat să îl scoată la suprafață, însă doar pompierii au ajuns la el.

Marius Stanciu, IJSU Vaslui: „La sosirea echipajelor a fost găsită o persoană căzută în puț și s-a procedat la extragerea acesteia. Din păcate, persoana era decedată. Circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment sunt cercetate de colegii polițiști.”

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top