fbpx
Portokal
Momente de panică la Universitatea din Suceava: un student a venit cu un cuțit la examen și a amenințat că se sinucide

Momente de panică la Universitatea din Suceava: un student a venit cu un cuțit la examen și a amenințat că se sinucide


Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 31 mai, într-o sală a Universităţii „Ştefan cel Mare”. Tânărul, originar din Neamţ, avea asupra sa un cuţit pe care l-a scos la un moment dat din buzunar şi a ameninţat că îşi va tăia gâtul.

Incidentul a avut loc într-o sală a curs a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. Un student al Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţe a Calculatoarelor a scos un biceag în timpul unui examen şi a ameninţat că îşi va tăia gâtul. Tânărul era disperat pentru că nu ştia răspunsul la una dintre întrebări, scrie „Adevărul”.

Profesorul care îi examina pe studenţi i-a cerut să se calmeze şi să îşi bage înapoi cuţitul în buzunar. Apoi l-a rugat pe unul dintre paznicii instituţiei academice să sune la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. Tânărul a fost supus unei percheziţii corporale şi astfel oamenii legii i-au găsit cuţitul care avea o lamă de 8 cm.

Tânărul suferă de anxietate şi depresie, nu şi-a mai luat tratamentul în ultima perioadă şi din cauza stresului provocat de examene a avut un moment de panică. 

El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Suceava de unde a fost transferat în secţia de Psihiatrie pentru a primi tratament de specialitate.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top