fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Dispozitive de ochire pentru puști cu lunetă, descoperite în mașina unul moldovean

Dispozitive de ochire pentru puști cu lunetă, descoperite în mașina unul moldovean


Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier a descoperit trei dispozitive de ochire destinate armelor, în torpedoul unui microbuz condus de un cetățean moldovean.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu cetățenie moldovenească, la volanul unui microbuz, înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse în torpedou, trei dispozitive de ochire destinate armelor”, arată reprezentanții Poliției de Frontieră.

Moldoveanu a declarat agenților că la solicitarea unui prieten, urma să transporte cele trei dispozitive din Republica Moldova în Turcia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar dispozitivele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top