fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bărbat din Tecuci, căutat de polițiști după ce familia l-a dat dispărut: este principalul martor la moartea fulgerătoare a unui coleg de muncă

Bărbat din Tecuci, căutat de polițiști după ce familia l-a dat dispărut: este principalul martor la moartea fulgerătoare a unui coleg de muncă


Acum două zile, bărbatul dat dispărut făcea o lucrare de întreținere la rețele, împreună cu un coleg de la Electrica, în satul Țigănești de lângă Tecuci.

La un moment dat, colegul său s-a electrocutat la înălțime, pe un stâlp, și a murit pe loc. Imediat după accidentul de muncă, bărbatul căutat acum a fost audiat de Poliție și ITM Galați, în legătură cu cele întâmplate, fiind principalul martor la tragicul eveniment. După audieri, bărbatul nu s-a mai dus acasă.

Rudele sale au alertat Poliția din Tecuci, care l-a dat în urmărire. Miercuri, bărbatul în vârstă de 50 de ani a trimis familiei un SMS prin care anunța că a lăsat mașina într-o parcare din Ploiești și a plecat la munte, fără să precizeze destinația.

De atunci, nu se mai știe nimic de el. Poliția din Prahova a găsit autoturismul în locul indicat, cu portierele încuiate. În mașină a fost găsit și telefonul de pe care a trimis mesajul text către familie. Autoturismul a fost ridicat de fiul său, care avea o cheie de rezervă, însă bărbatul este de negăsit.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top