fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Cinci microbuze distruse într-un incendiu provocat de un aparat de sudură sau de tăiere

Cinci microbuze distruse într-un incendiu provocat de un aparat de sudură sau de tăiere


Incendiul în urma căruia au ars mai multe microbuze parcate în curtea unei firme de transport din municipiul Botoşani a fost generat, cel mai probabil, de un aparat de sudură sau de tăiere, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Oficialii ISU susţin că dispozitivul de sudură sau de tăiere a fost utilizat fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Cinci microbuze ale unei firme de transport din municipiul Botoşani au fost distruse, miercuri, în urma unui incendiu. Alte două microbuze au fost afectate parţial de foc.

„La faţa locului au ajuns până în acest moment trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau cinci microbuze, alte trei erau afectate de căldura radiată şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte autovehicule parcate în apropiere, dar şi la clădirea firmei", a afirmat Lupu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Botoşani, la momentul izbucnirii incendiului în parcarea firmei de transport se aflau 28 de microbuze, care urmau să fie dezafectate.

„Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, au fost salvate clădirea de birouri şi magaziile unde erau depozitate cantităţi mari de cauciucuri, materiale plastice şi lemnoase", a adăugat Lupu.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top