fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Fosta directoare a unui liceu din Focșani, filmată dezbrăcată alături de un elev, numită inspector de arte

Fosta directoare a unui liceu din Focșani, filmată dezbrăcată alături de un elev, numită inspector de arte


Scandal în Vrancea! Fosta directoare a Liceului de Artă „Gh. Tătărescu” din Focşani, protagonista unui scandal imens în urmă cu trei ani, când fotografii și imagini video cu ea complet dezbrăcată, în scene tandre alături de un elev, au apărut în presă, a fost numită în funcția de inspector de arte, informează Ziare.com.

În urma acelui scandal profesoara a demisionat de la conducerea școlii.

Diana Tăicuțu este profesoară de pictură și o înlocuiește în funcția de inspector școlar pe Doina Colavinni, profesoară de muzică, o personalitate distinctă a județului, cu performanțe în domeniul pe care îl stăpânește cel mai bine, pian.

Doina Colavinni era inspector de cel puțin zece ani și nu se mai afla în grațiile actualei conduceri a Inspectoratului Școlar Vrancea, instituție politizată masiv în ultimul an.

Povestea scandalului amoros

În anul 2018, pe o pagină de Facebook au fost postate fotografii în care profesoara de pictură apare în ipostaze explicite alături de un elev de clasa a XII, în vârstă de 19 ani, prin urmare major, cu explicația „Arta sexului la Focşani. Directoarea liceului de Arte transformă elevii în jucării sexuale şi predă la domiciliu”.

S-a menționat atunci că imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată de fostul soț al profesoarei, cu scopul de a dovedi infidelitatea ei.

Imaginile nu au stat foarte mult pe pagina Facebook, fiind șterse, însă ele au fost preluate în presă, lucru care a condus la declanșarea imensului scandal, totul culminând cu o cercetare disciplinară încheiată prost pentru profesoară.

Dianei Tăicuțu i s-a suspendat pentru o perioadă de trei ani dreptul de a se înscrie la un concurs pentru a ocupa o funcţie didactică superioară, rămânând doar simplă profesoară, fără drept de a primi gradație de merit.

Ea a mai primit încă patru sancţiuni complementare la nivel de unitate de învăţământ, conform codului de etică al şcolii, respectiv i s-a suspendat dreptul de a fi diriginte timp de patru ani, să predea doar la gimnaziu și să nu poată însoţi elevi în tabere sau la olimpiade şcolare. De asemenea, s-a stabilit că nu va putea fi niciodată director al Liceului de Artă.

Profesoara nu a contestat măsurile, asumându-și responsabilitatea pentru cele întâmplate.

Fostul soț, care este tot profesor la acel liceu, a primit doar un avertisment scris pentru faptul că a adus prejudicii de imagine liceului, întrucât a ieşit în presă cu informaţii despre acest scandal.

Cât despre elevul amorezat, acestuia i s-au scăzut două puncte la media de la purtare, fapt pentru care a pierdut o bursă pe care o câştigase de la Casa Regală României, tânărul fiind un apreciat şi talentat artist plastic.

 

Sursa: Ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top