fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Sinucigaș cu „ghinion”: un bărbat din Suceava a vrut să se electrocuteze, dar a sărit siguranţa, apoi s-a înjunghiat în abdomen, dar l-a salvat soţia

Sinucigaș cu „ghinion”: un bărbat din Suceava a vrut să se electrocuteze, dar a sărit siguranţa, apoi s-a înjunghiat în abdomen, dar l-a salvat soţia


Un bărbat din municipiul Suceava a încercat de două ori într-o zi să îşi pună capăt zilelor, dar a fost salvat, prima dată de hazard şi, a doua oară, de soţie, scrie „Adevărul”.

Hotărât să încheie socotelile cu viaţa, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava, a introdus o sârmă într-o priză din locuinţă, sperând să se curenteze.

Numai că în urma acţiunii sale s-a declanşat siguranţa electrică şi s-a oprit curentul în toată casa.

Aspectul nu l-a determinat pe sucevean să renunţe la planurile suicidale. El a pus pâna pe un cuţit şi s-a tăiat în zona abdomenului. 

De această dată soţia a fost cea care l-a salvat. Femeia a sunat la 112 şi a cerut sprijinul unui echipaj medial, explicând ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale. El va fi evaluat psihiatric.

Deocamdată, nimeni nu a reuşit să-l determine pe bărbat să spună ce suferinţă l-a determinat să facă gesturile necugetate.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top